Snelle en vakkundige reparaties tegen een betaalbaar tarief,

inclusief 3 maanden garantie!

 

Het kopen van nieuwe, huishoudelijke apparaten kan erg duur zijn, zeker als het gaat om witgoed. Gelukkig hoeft een kapotte wasmachine, droger of magnetron niet te betekenen dat u een nieuwe moet kopen.

 

Vaak kunnen schade, storingen of slijtage snel worden verholpen met een (eenvoudige) reparatie en kunt u de levensduur van uw witgoed aanzienlijk verlengen. Beter voor het milieu én voor uw portemonnee!

Hieronder vindt u de belangrijkste informatie over onze tarieven, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

 

Tarieven

Starttarief

De kosten voor het voorrijden en het stellen van de diagnose (max. 15 minuten) bedragen €47,50 (Oude Wetering en Roelofarendsveen €35,-).

 

Reparatie-tarief

Na de diagnose informeert onze monteur u over de mogelijkheden en de daarbij behorende reparatiekosten. Wanneer u besluit om uw apparaat te laten repareren, betaalt u €15,- per kwartier. Dit tarief is inclusief BTW, maar exclusief eventueel benodigde onderdelen.

Neem contact met ons op Bel ons: +31 6 54 90 36 10

Reparatie niet mogelijk?

Wanneer uit de diagnose blijkt dat een reparatie niet mogelijk is, of te duur wordt, zal uiteraard alleen het starttarief worden berekend voor het voorrijden en de diagnosetijd.

 
Afrekenen

Na de diagnose en/of reparatie, dient u de factuur direct te voldoen aan onze monteur. Dit kan contant, of door te pinnen met behulp van ons mobiele pinapparaat.

 
Garantie

HT Service staat garant voor vakkundig werk en daarom geven wij altijd 3 maanden garantie op uitgevoerde reparaties en vervangen onderdelen.

De kosten voor het voorrijden en het stellen van de diagnose (max. 15 minuten) bedragen € 47,50 (Oude Wetering en Roelofarendsveen € 35,-).