Specialist in reparatie witgoed - Nieuween :

                            Henry Thijssen Service

 

Vanuit Oude Wetering, Roelofarendsveen levert Henry Thijssen Service first-class witgoedreparatie met garantie. Onze vakkundige wasmachine monteur is toegewijd aan het herstel van uw huishoudelijke apparaten ook in Nieuwveen en omgeving. 

Professionele Reparatiedienst voor Huishoudelijke Apparaten

Worstelt u met een wasdroger defect of krijgt u een foutmelding zoals een foutcode vaatwasser? Onze ervaren monteurs zijn experts in reparatie vaatwasser en reparatie keuken apparatuur, bij u thuis. In uw regio zoals Aalmeer,Ter Aar en Nieuwveen zijn wij uw vertrouwde adres.

SERVICE GEBIED Bel Direct met Henry !

Ervaar de kwaliteit van onze        Witgoedservice 


Er is niets zo vervelend als een keukenapparaat dat niet werkt zoals het hoort. Laat de zorgen aan ons over en we garanderen dat uw witgoed snel weer naar behoren functioneert.

Vakmanschap, eerlijk advies en een goede service zijn belangrijk voor ons, daarom geven wij altijd 3 maanden garantie op elke reparatie die we uitvoeren. Schakel Henry Thijssen Service in voor al uw witgoed reparaties en profiteer van onze deskundige dienstverlening.

Bel ons vandaag nog om een afspraak te maken en wees verzekerd van een snelle en effectieve oplossing voor uw witgoedproblemen in  Nieuwveen en omgeving

Tarieven Meer info HT Service